Izvor: Blic, 10.Okt.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZGODAN NA TATU Ovako izgleda sin Žan- Kloda van Dama

Belgijski akcioni heroj Žan-Klod van Dam ženio se pet puta a iz višestrukih brakova glumac ima ukupno troje dece.

Njegov sin Nikolas van Varenberg nedavno je napunio 21. godinu a ponosni tata mu je čestitao rođendan na društvenim mrežama.

Belgijski glumac je Nikoalsa dobio u braku sa koleginicom Darsi Lapjer, a par je proveo svega dve godine zajedno. Međutim, nakon razvoda bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, zbog čega Van Dam nije mogao da ostvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kvalitetan kontakt sa sinom.

Pročitajte još:

Čini se da su otac i sin konačno uspeli da izgrade odnos, a ponosni tata čestitao je Nikolasu rođendan na Insatgramu.

– Srećan 21. rođendan mom sinu Niku – napisao je Van Dam na toj društvenoj mreži.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako izgleda sin Žan-Klod Van Dama (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016, 10:05

Čuveni akcioni heroj Žan-Klod Van Dam ženio se pet puta, a ima ukupno troje djece...Njegov sin Nikolas van Varenberg nedavno je napunio 21. godinu, a ponosni tata posvetio mu je post na društvenim mrežama...Nikolas je sin iz njegovog braka sa koleginicom Darsi Lapjer, a par je bio u braku svega...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.