ŽELELA JE DA BUDE TU Sonja Vuksanović POZVALA Lukasa na proslavu, a njihov susret je protekao OVAKO

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELELA JE DA BUDE TU Sonja Vuksanović POZVALA Lukasa na proslavu, a njihov susret je protekao OVAKO

Folker i njegova bivša supruga sreli su se na rođendanu ćerke Viktorije, a da je među njima definitivan kraj govori činjenica da, kako smo saznali, tokom slavlja skoro da nisu razmenili ni reč.

Lukas je pozivnicu za šesti rođendan svoje mezimice Viktorije, koji je bio upriličen u jednoj dečjoj igraonici na Novom Beogradu, dobio upravo od Sonje.

- Sonja je smatrala da Lukas treba da se pojavi na slavlju pa ga je iz tog razloga pozvala da dođe. Oni su se samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prolazu pozdravili, ali nisu želeli mnogo da pričaju, pa je tako svako od njih bio na svojoj strani. Tako je Sonja sa svojim drugaricama bila u odvojenom delu igraonice, dok je Aca sa dva prijatelja sedeo sa druge strane. Čim je stigla torta oni su se našli oko Viktorijinog stola, gde su čekali da njihova mezimica zajedno sa drugarima oduva svećice. Atmosfera tokom celog rođendana je bila vesela, a sudeći po njihovim reakcijama, između njih ništa novo ne može da se dogodi - objašnjava izvor koji se zatekao na samom slavlju i dodaje da su svi prisutni zaključili jedno - pomirenja nema.

- Svima je bilo jasno da između njih nema šanse da dođe do pomirenja, što se jasno videlo tokom čitavog slavlja. Viktorija je bila presrećna što tatu i mamu vidi zajedno, ali posebno se obradovala poklonima koje je Lukas specijalno iz inostranstva doneo za nju, a to su bile igračke iz crtanih filmova koje ona najviše voli, ali i najviše gleda. Isto tako od tate je tražila da joj otpeva neke njegove pesme, ali pošto nije bio sa bendom, Lukas je rekao di-džeju da puste pesme koje njegova ćerka traži - završava priču "Blicov" izvor koji je prisustvovao slavlju.

Nakon četiri sata žurka je bila završena, Lukas je prvo izašao kako bi izneo balone koje je Viktorija želela da ponese kući, odmah za njim krenula je njegova mezimica, a potom Sonja sa ćerkom Sofijom. Ali tada je Sonja upitala Viktoriju: "Viktorija, hoćeš sa tatom ili sa mamom?", a ona je samo klimnula glavom i odgovorila da će ipak otići sa ocem.

Lukasova bivša žena joj je samo uputila pozdrave i krenula u svoj beli džip put doma u kom sada stanuje.

Među poznatima koji su uveličali slavlje bili su Dajana Jakšić, Goca Šaulić...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SPOJILA IH JE PROSLAVA RODjENDANA CERKE ALI EVO KAKO SU SE ACA LUKAS I SONJA VUKSANOVIC PONASALI JEDNO PREMA DRUGOM U IGRAONICI

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2017

Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović sreli su se u toku jučerašnjeg dana na rođendanu ćerke Viktorije, a da je među njima definitivan kraj govori činjenica da, kako smo saznali, tokom slavlja skoro da nisu razmenili ni reč...Lukas je pozivnicu za šesti rođendan svoje mezimice...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.