SPOJILA IH JE PROSLAVA RODjENDANA CERKE ALI EVO KAKO SU SE ACA LUKAS I SONJA VUKSANOVIC PONASALI JEDNO PREMA DRUGOM U IGRAONICI

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPOJILA IH JE PROSLAVA RODjENDANA CERKE ALI EVO KAKO SU SE ACA LUKAS I SONJA VUKSANOVIC PONASALI JEDNO PREMA DRUGOM U IGRAONICI

Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović sreli su se u toku jučerašnjeg dana na rođendanu ćerke Viktorije, a da je među njima definitivan kraj govori činjenica da, kako smo saznali, tokom slavlja skoro da nisu razmenili ni reč.

Lukas je pozivnicu za šesti rođendan svoje mezimice Viktorije, koji je bio upriličen u jednoj dečjoj igraonici na Novom Beogradu, dobio upravo od Sonje.

- Sonja je smatrala da Lukas treba da se pojavi na slavlju pa ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << iz tog razloga pozvala da dođe. Oni su se samo u prolazu pozdravili, ali nisu želeli mnogo da pričaju, pa je tako svako od njih bio na svojoj strani. Tako je Sonja sa svojim drugaricama bila u odvojenom delu igraonice, dok je Aca sa dva prijatelja sedeo sa druge strane. Čim je stigla torta oni su se našli oko Viktorijinog stola, gde su čekali da njihova mezimica zajedno sa drugarima oduva svećice. Atmosfera tokom celog rođendana je bila vesela, a sudeći po njihovim reakcijama, između njih ništa novo ne može da se dogodi - objašnjava izvor koji se zatekao na samom slavlju i dodaje da su svi prisutni zaključili jedno - pomirenja nema.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.