ZAPOČELA PROCES VANTELESNE OPLODNJE Ivana Selakov otkrila šta joj pomaže da PREGURA sve probleme (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Sep.2017, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPOČELA PROCES VANTELESNE OPLODNJE Ivana Selakov otkrila šta joj pomaže da PREGURA sve probleme (VIDEO)

Pevačica priznaje da je sebi odavno rekla da će se bez problema upustiti u proces vantelesne oplodnje, a nada se najboljem.

U poslednje vreme poznate ličnosti se sve češće odlučuju za to da javno govore o procesu vantelesne oplodnje jer smatraju da to u današnje vreme ne sme biti tabu tema. Ivana Selakov jedna je od žena koje su počele s tim procesom, a za “Blic” otvoreno priča o tome.

- Odavno sam rekla sebi, ako je jedini način da dobijem dete tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ću otići na vantelesnu oplodnju, naravno da ću to uraditi bez problema. Nažalost, danas sve više parova tako dobija decu, ne znam zašto je to tako, šta se dešava s vazduhom, vodom, hranom i energijom? Sve više njih ima takvih problema. Rekla sam sebi: „Odlučiću se i ja, pa šta bude biće”. Naravno, nadam se najboljem - rekla je Ivana za "Blic", i dodala:

- Prošla sam svašta kada sam ušla u proces vantelesne oplodnje, tako da to više nije neka tabu tema, već se o tome priča kao o odlasku zubaru. Normalno je da imam strepnju od svega toga, to je nešto neobično jer ne znam šta me sve čeka - poručuje Ivana.

Pored saveta stručnih lica, pevačica je pričala i sa koleginicama koje su kroz to prošle.

- Znam mnoge koleginice koje su išle na vantelesnu oplodnju, pričala sam sa nekima od njih. Rekle su mi da budem uporna i strpljiva jer je to jedan dosadan proces, ali na kraju dođe ono najlepše - priča Ivana.

Ivana je s verom u boga uspela da prevaziđe sve probleme u životu.

- Verujem u boga sasvim dovoljno i koliko treba. Vernik sam i verujem u najbolje moguće, a puno puta se do sada pokazalo da sam sa verom uspela sve probleme da rešim - priča Ivana.

Dok se bori da postane majka, Ivana ne odustaje od posla, pa je promovisala duet sa Mirzom Selimovićem.

BONUS VIDEO: Evo šta su Ivana Selakov i Mirza Selimovića rekli na snimanju spota

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Selakov rešila da započne proces vantelesne oplodnje

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2017

Pevačica priznaje da je sebi odavno rekla da će se bez problema upustiti u proces vantelesne oplodnje, a nada se najboljem...U poslednje vreme poznate ličnosti se sve češće odlučuju za to da javno govore o procesu vantelesne oplodnje jer smatraju da to u današnje vreme ne sme biti tabu tema....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.