ZAPAMTI MOJU REČENICU, NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO! Zola oštro odbrusio Miljani, a ono što je ONA URADILA će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 22.Nov.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPAMTI MOJU REČENICU, NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO! Zola oštro odbrusio Miljani, a ono što je ONA URADILA će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Nakon crnog stola, Miljana i Zola su po dobrom, starom običaju nastavili raspravu sve do jednog momenta.
– Zapamti moju rečenicu, ti i ja ne možemo biti zajedno u rijalitiju. Ti nemaš poštovanja! Ti si u stanju da ustaneš i popljuješ svakoga. Neću dozvoliti da ovde pi*aju po meni, ali biram reči – rekao je Zola.
– Ja imam pravo da ustanem i da kažem svoje mišljenje! Puštaš da pi*aju po meni – govorila je Miljana, a onda zagrlila Zolu kao da se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << svađa nije dogodila.




The post ZAPAMTI MOJU REČENICU, NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO! Zola oštro odbrusio Miljani, a ono što je ONA URADILA će vas IZNENADITI! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO U RIJALITIJU: Zola sasekao Miljanu rečenicom, a njen postupak će vas iznenaditi!

Izvor: Press, 22.Nov.2019

Velika svađa dogodila se tokom emisije "Pitanja gledalaca" između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji su diskutovali o poništavanju ugovora, koji je intrigirao gledaoce "Zadruge 3". . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.