NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO U RIJALITIJU: Zola sasekao Miljanu rečenicom, a njen postupak će vas iznenaditi!

Izvor: Press, 22.Nov.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO U RIJALITIJU: Zola sasekao Miljanu rečenicom, a njen postupak će vas iznenaditi!

Velika svađa dogodila se tokom emisije "Pitanja gledalaca" između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji su diskutovali o poništavanju ugovora, koji je intrigirao gledaoce "Zadruge 3".
Foto:pink
Nakon crnog stola, Miljana i Zola su po dobrom, starom običaju nastavili raspravu sve do jednog momenta.
Foto: TV Pink Printscreen

Zapamti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << moju rečenicu, ti i ja ne možemo biti zajedno u rijalitiju. Ti nemaš poštovanja! Ti si u stanju da ustaneš i popljuješ svakoga. Neću dozvoliti da ovde p*šaju po meni, ali biram reči - rekao je Zola. Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam pravo da ustanem i da kažem svoje mišljenje! Puštaš da p*šaju po meni - govorila je Miljana, a onda zagrlila Zolu kao da se svađa nije dogodila. Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.