Izvor: Blic, 07.Jul.2022, 23:38

ZADRUGARKA URADILA TEST ZA TRUDNOĆU Voditelj pokazao rezultate: Rastavila ga od žene, a sad se svi pitaju "zar pred finale"

Milana Mima Šarac večeras je uradila test za trudnoću u rijalitiju "Zadruga", zbog toga što je sumnjala da je trudna sa pevačem Nikolom Grujićem, kog je rastavila od žene sa kojom ima dve ćerke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"REKLA MI JE DA NE MOŽE DA ZATRUDNI!" Gruja otkrio da Mima ima ZDRAVSTVENI PROBLEM, nastao NEVIĐENI HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022

"Rekla si mi da imaš problem zbog kojeg ne možeš da zatrudniš."..Voditelj Milan Milošević je ušao u Zadrugu i saopštio svim zadrugarima saopštio da nikoga trenutno neće izbaciti, nego da će, zajedno sa Mimom Šarac i Nikolom Grujićem Grujom uraditi test za trudnoću...Test je pokazao da Mima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.