Izvor: Njuz.net, 09.Maj.2023, 14:51

Vučić zaspao u 5 ujutru jer je brojao demonstrante

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 9. maj 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaspao je rano jutros, nešto iza pet časova, jer je čitave noći brojao demonstrante na protestu protiv nasilja koji je održan prethodnog dana.
Kako saznajemo, predsednik se vidno unervozio kada je premašio brojku od osam hiljada, iako još nije stigao ni do trećine, pa se ostatak noći vrteo po krevetu dok je nastavljao brojanje.
– Predsednik je najviše zapeo kada je došao do cifre od 8.999. Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nastavio da broji 8.999 i jedan, 8.999 i dva, 8.999 i tri, i tako unedogled, što ga je potpuno razbudilo – izjavio je naš sagovornik iz predsedništva koji je tražio da ostane anoniman.
On dodaje da se predsednik često uspavljuje tako što broji, nekad BDP, nekad novac koji je ukrao Đilas, kilometare novoizgrađenih autoputeva, nekad broj medalja koje su naši sportisti osvojili na Olimpijskim igrama a koji je znatno veći od broja medalja u vreme onih bivših, ali da je ovog puta brojanje stvorilo kontraefekat.
– Srećom pa je predsednik mogao jutros malo duže da spava, poslednjih meseci je iz nekog razloga otkazao časove ruskog u šest ujutru – dodaje naš sagovornik.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.