Vučić sutra u kampanji Budućnost Srbije obilazi Podunavski okrug

Izvor: Press, 08.Mar.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra u kampanji "Budućnost Srbije" obilazi Podunavski okrug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Podunavski okrug u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a centralno obraćanje građanima biće u podne u Smederevu.
Foto:Blic
Obilzak okruga Vučić će započeti u Velikoj Plani, posetom fabrici tekstilne industrije „Makaron moda“, a nakon toga će obići i rekonstruisanu zgradu gradske biblioteke „Radoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Domanović“.
Potom sledi obilazak Smederevske Palanke, gde će posetiti pogon fabrike „Goša FOM“ - fabrika opreme i mašina, kao i rekonstruisanu zgradu Narodnog muzeja.

U Azanji, predsednik Srbije će obići štandove poljoprivrednih proizvoda sa tog područja, a u Selevcu preduzeće „Mikros Union d.o.o. Beograd“.
U Smederevu će Vučić prvo obići radove na rekonstrukciji zgrade „Gimnazije Smederevo“, a za tim će se na Trgu Republike obratiti građanima.
 

Kampanja "Budućnost Srbija" počela je 7. februara a cilj predsednika Vučića je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali da čuje sugestije i primedbe građana.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u poseti Podunavskom okrugu

Izvor: RTS, 09.Mar.2019, 08:55

Nastavljajući kampanju "Budućnost Srbije", predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Velikoj Plani započeo obilazak Podunavskog okruga posetom tekstilnoj kompaniji "Makaron moda". . Aleksandar Vučić je najavio podršku...

Nastavak na RTS...

Vučić počeo obilazak Podunavskog okruga (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2019

Obilazak okruga Vučić je počeo u Velikoj Plani posetom fabrici tekstilne industrije "Makaron moda" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas obilazak Podunavskog okruga u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Obilazak okruga Vučić je počeo u Velikoj Plani posetom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.