Izvor: Njuz.net, 09.Jan.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Za svaki neodlazak u Crnu Goru otići ću 100 puta kod Sarape

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 5. januar 2020, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić daje sve od sebe kako bi uputio poruku podrške Srbima u Crnoj Gori i najavljuje da će za svaki neodlazak u ovu državu sto puta otići u emisiju koju na televiziji Pink vodi Predrag Sarapa.
– Dok sam ja predsednik, naš narod u Crnoj Gori će imati bezrezervnu podršku Srbije. Niko i ništa me neće sprečiti da budem uz njih u ovoj teškoj situaciji nastaloj donošenjem sramnog Zakona o slobodi veroispovesti – poručuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Vučić – Spreman sam da idem do kraja i stotinu puta se pojavim kod Sarape za svaki moj neodlazak u Crnu Goru – ne krije predsednim svoju rešenost.
– Ljudi me pitaju odakle mi tolika hrabrost i snaga, a ja im kažem da ne postoji žrtva koju sam spreman da podnesem zarad svog naroda i države. Uvek sam se zalagao za mir i trudio se da izbegnem konfrontacije sa susednim državama, ali silno greše oni koji misle da me mogu zaustaviti u mojoj nameri da se pojavim na televiziji i jasno kažem šta mislim o dešavanjima u Crnoj Gori – jasan je Vučić.
Predsednik bi kod Sarape mogao da se suoči sa brojnim nezgodnim pitanjima, ali on nimalo ne haje za sopstvenu bezbednost i spreman je da preuzme svaki rizik kako bi podržao Srbe u Crnoj Gori.
– Znam da me u tom Pinkovom studiju očekuju teške i neprijatne stvari, ali to neće promeniti moju odluku. Odgovoriću na sva Sarapina pitanja, pa i ona u kojima me pita koliko miliona je ukrao Đilas, kako sam super prijatelj sa Putinom i Si Đingpinom i koliko puta sam se rukovao sa Trampom. Nisam i neću biti kao lopovi i kukavice iz Saveza za Srbiju koji ne smeju da se pojave kod Sarape čak ni sada kada je našem narodu podrška najpotrebnija – istakao je predsednik.
On je dodao da od njegovog odustajanja od puta u Crnu Goru ne treba praviti famu i podsetio da na svakih šest sekundi jedan američki predsednik ne ode u tu zemlju.
Bojan Savić

The post Vučić: Za svaki neodlazak u Crnu Goru otići ću 100 puta kod Sarape appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.