Izvor: Njuz.net, 13.Jun.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dim sa deponije u Vinči među deset najlepših u Evropi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 13. jun 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je kritike na račun dima koji se preko tri nedelje širi sa deponije u Vinči, tvrdeći da je on među deset najlepših u Evropi.
Beograđani se već danima žale na dim i smrad koji stižu sa ove deponije, ali podaci Gradskog zavoda za zdravlje pokazuju da nema nikakve opasnosti po zdravlje ljudi.
– Dežurnim kritičarima sve smeta jer znaju samo da mrze. Njih ne zanima ništa što je dobro i lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << već traže razlog da , na društvenim mrežama, upru prstom u gradsku vlast i mene lično – kaže Vučić – Proputovao sam pola sveta obavljajući državničke dužnosti i mogu da vam potvrdim da je dim iz Vinče definitivno među najlepšim u Evropi. Možda nije u prvih pet, ali među prvih deset sigurno. Ako malo bolje sagledate stvari videćete da je na mestu dima do sada zvrjala obična praznina, da je vazduh služio samo za skupljanje muva i komaraca. Danas je to potpuno drugačiji vazduh, dostojan svetskih metropola – poručio je on.
Predsednik Vučić je iskoristio priliku da pohvali gradonačelnika Beograda Sinišu Malog na svemu što je uradio tokom svog mandata.
– Siniša Mali je najbolji gradonačelnik u istoriji Beograda i to je jedini razlog što ga toliko napadaju. Pogledajte samo šta je sve urađeno tokom prethodnog perioda. Njegovom zaslugom smo dobili Beograd na vodi, fontanu na Slaviji, uređena je Savamala, a gradske službe funkcionišu bolje nego ikad. Da svaki grad u Srbiji ima jednog Sinišu Malog vrlo brzo bi se ovako lep dim zavijorio i sa njihovih deponija – zaključio je Vučić.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.