Izvor: Beta, 16.Jun.2010, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se u zatvor, nezadovoljan životom na slobodi

MAPUTO, 16. juna 2010. (Beta-AFP) - Jedan zatvorenik iz Mozambika, pušten na uslovnu slobodu pošto je izdržao polovinu kazne, vratio se u zatvor kada je otkrio mane koje donosi život na slobodi.

Kamilo Antonio (28), osudjen za ubistvo, proveo je deset godina u zatvoru u mestu Manika, u centralnom Mozambiku, preneo je u sredu lokalni list Notisijas.

Razočaran što nije uspeo da nadje posao i uplašen zbog moguće osvete porodice svoje žrtve, odlučio je da se vrati u kaznionicu i izdubio otvor u zatvorskom zidu. Osudjen za uništavanje tudjeg vlasništva, kažnjen je na godinu dana zatvora.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vratio se u zatvor, nezadovoljan životom na slobodi

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jun.2010

MAPUTO, 16. juna 2010. (Beta-AFP) - Jedan zatvorenik iz Mozambika, pušten na uslovnu slobodu pošto je izdržao polovinu kazne, vratio se u zatvor kada je otkrio mane koje donosi život na slobodi. Kamilo Antonio (28), osuđen za ubistvo, proveo je deset godina u zatvoru u mestu Manika, u centralnom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Vratio se u zatvor, sloboda ne valja

Izvor: Mondo, 17.Jun.2010, 10:31

Jedan zatvorenik iz Mozambika, pušten na uslovnu slobodu pošto je izdržao polovinu kazne, vratio se u zatvor kada je otkrio mane koje donosi život na slobodi.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.