Vlahović “violu” spasao bruke – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlahović “violu” spasao bruke – MaxBet Sport

Firenca slavi Dušana Vlahovića! Da nije bilo 19-godišnjeg srpskog fudbalera, ekipa koja je katastrofalno odigrala prošlu sezonu, doživela bi težak udarac koji bi svakako žestoko zaboleo.
Na meču Boka Juniors – Aldosivi, naša kladionica nudi kvotu 3.95 za igru X-1.
U meču Kupa Italije, trećeligaš Monca je vodila 1:0 do 80. minuta. Vlahović, koji tek što je ušao u igru umesto Benasija je tada izjednačio, a šest m inuta kasnije i preokrenuo! Tačku je stavio Kjeza >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u 89. minutu, a udela u tom golu, kao asistent, imao je mladi srpski internacionalac.
Vlahović se na najbolji način kandidovao kod Vinćenca Montele za mesto u prvoj postavi. Na terenu su od prvog do poslednjeg minuta bili Nikola Milenković i Aleksa Terzić.
Kada je reč o Monci, klub gaji velike ambicije. Na čelu trećeligaša su Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, tandem iz vremena moćnog Milana. Trener je Kristijan Broki, čovek koji je najveći deo karijere proveo u dresu “rosonera”.

The post Vlahović “violu” spasao bruke – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.