Viva vox spremni za koncert

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2011, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viva vox spremni za koncert

Muzička atrakcija iz Zemuna, hor „Viva voks“ u četvrtak veče prvi veliki koncert u Sava centru

MUZIČKA atrakcija iz Zemuna, hor „Viva voks“ u četvrtak veče prvi veliki koncert u Sava centru. Mada je hor od tridesetak talentovanih devojaka i momaka, kojima diriguje profesor muzičke kulture Jasmina Lovren, trebalo da iznenadi poklonike svoje pesme, publika je bila brža. Poslednje ulaznice prodate su dve nedelje pre samog koncerta.
- Punoj sali nada se svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << izvođač, pa tako i mi, ali ipak nismo mogli ni da sanjamo da će to biti odmah, sa našim prvim, velikim koncertom - kaže nam Jasmina Lovren. - Oduševljeni smo, motivisaniji no ikad da publici dokažemo da vredi to što će izdvojiti dva sata svog vremena za dolazak na naš koncert. Izvešćemo skoro ceo dosadašnji repertoar poznatih obrada, kao i nekoliko novih pesama. Detalje nećemo otkrivati, jer volimo da iznenadimo publiku i sami se unapred radujemo njihovim reakcijama.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.