Višnja na Tašmajdanu, Ko to tamo peva, Tri karte za Holivud: Ovo su najpoznatije uloge Nede Arnerić (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jan.2020, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Višnja na Tašmajdanu", "Ko to tamo peva", "Tri karte za Holivud": Ovo su najpoznatije uloge Nede Arnerić (VIDEO)

Njen film, "San" iz 1966. godine, napravio je od Nede prvu dečju filmsku zvezdu Jugoslavije Neda Arnerić je bila je zapažena po brojnim ulogama. Njen film, "San" iz 1966. godine, napravio je od Nede prvu dečju filmsku zvezdu Jugoslavije. Proslavila se u kultnom filmu "Ko to tamo peva" gde je tumačila ulogu mlade.   U karijeri dugoj pola veka, Neda Arnerić je ostvarila značajne uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Valter brani Sarajevo", "Varljivo leto '68"...   Igrala je i u mnogobrojnim italijanskim filmovima. Nakon velike popularnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga veka, glumica je i devedesetih doživela veliku slavu – zahvaljujući...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

GLUMIO JE SA NEDOM U ČUVENIM FILMOVIMA, A SAD SE OGLASIO POVODOM NJENE SMRTI Slavko Štimac: "Jako mi je žao, bila je divan prijatelj"

Izvor: Blic, 11.Jan.2020

Neda i Slavko sarađivali su u legendarnim filmovima "Varljivo leto '68" i "Ko to tamo peva", a Štimac je otkrio da je danas saznao da nas je Arnerićeva napustila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.