Više sreće treći put: Novi Zvonko Bogdan ponovo ispao iz Zvezda Granda (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Okt.2012, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više sreće treći put: Novi Zvonko Bogdan ponovo ispao iz "Zvezda Granda" (VIDEO)

Kada se prošle godine pojavio na Grandovoj sceni, svi su ga poredili sa Zvonkom Bogdanom. Specifičnom interpretacijom pobrao je brojne simpatije, ali nije se plasirao u finale. Pokušao je i ove godine, ali je ispao u prvom krugu.

Treća muška grupa ovogodišnjih Zvezda Granda predstavila se publici, a najmanje glasova osvojio je Dragoljub Kovačević Gaša koji je ispao iz daljeg takmičenja. Više sreće od njega imali su Slobodan Đurković, Zoran Kostić, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kostić, Nemanja Semlekan, Marko Šabanović, Miloš Brkić, Raša Savić i Stefan Lukić koje ćemo gledati u daljem takmičenju.

*** Aleksandra Radović: Koncert za pamćenje pun emocija, u publici i njen bivši dragi

*** Prvi glas Srbije: Sluh članova žirija našao se na ozbiljnom testu!

*** Nikolina Kovač izazvala pometnju kod Lee Kiš

Izvor: S media, Foto: Youtube/Screenshot

Pretraga po temi: Zvezde Granda, Takmičenje, Muzika, Zvonko Bogdan, Dragoljub Kovačević

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragoljub Kovačević izbačen iz takmičenja “Zvezde Granda”!

Izvor: Svet, 21.Okt.2012

U šestoj emisiji Zvezda granda 2012-2013, nastupila je treća muška grupa i iz daljeg takmičenja ispao je Dragoljub Kovačević. Publici se predstavilo devet muških kandidata: Dragoljub Kovačević, Slobodan Đurković, Zoran Kostić, MArko Kostić, Nemanja Semlekan, Marko Šabanović, Miloš Brkić,...

Nastavak na Svet...

Zvezde Granda: Dragoljub Gaša Kovačević eliminisan iz daljeg takmičenja

Izvor: CrveniTepih.com, 21.Okt.2012

Još jedan takmičar je napustio muzičko takmičenje „Zvezda Granda“ Dragoljub Gaša Kovačević iz Vojke, od četvorice takmičara u baražu, sinoć je dobio najmanji broj glasova publike te je ostao bez daljeg učešća u najuspešnijem muzičkom takmičenju u regionu. Najviše glasova od...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.