Violetin dečko pre ubistva podelio OVO na Fejsbuku, a sada ta OBJAVA LEDI KRV U ŽILAMA!

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Violetin dečko pre ubistva podelio OVO na Fejsbuku, a sada ta OBJAVA LEDI KRV U ŽILAMA!

D. P. (33) koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, nekoliko sati pre zločina na svom Fejsbuk profilu objavio je album sa fotografijama nesrećne devojke dok su još bili u vezi! 
Oni su navodno raskinuli, a sumnja se da D.P. sa time nije mogao da izađe na kraj.
Violetu je D.P  sačekao u njenoj kući da se vrati iz treće smene, a u dom su ga rano jutros pustili njeni roditelji ne sluteći kakav užas >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sledi.
Kada je Violeta stigla, osumnjičeni je navodno izbo više od 15 puta po celom telu, a najviše po stomaku i vratu.
Violetini roditelji čuli krike i zapomaganje, otišli su u sobu i zatekli svoju ćerku okrvavljenu.
Njen otac ju je odmah stavio u automobil i uputio se ka Domu zdravlja, a sa njima je u isto vozilo ušao i D.P!
Nesrećnica je usput preminula, a D.P. je pobegao, ali ga je policija brzo uhvatila.

The post Violetin dečko pre ubistva podelio OVO na Fejsbuku, a sada ta OBJAVA LEDI KRV U ŽILAMA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Pomahnitali mladić iz Koceljeve koji je nasmrt izbo devojku bio OPSEDNUT NJOM, a veče pre zločina objavio je jednu pesmu i njenih 200 FOTOGRAFIJA

Izvor: Blic, 13.Okt.2019

Stravičnom ubistvu Violete J. (19) iz Koceljeve, za koje je osumnjičen njen bivši dečko Dušan P. (34) prethodio je njihov raskid, a noć pre ubistva Dušan je na svom profilu na Fejsbuku objavio više od dve stotine njenih fotografija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.