Veverica je mislila da je izgubila svoje mladunce - pogledajte njenu reakciju kada ih je ponovo ugledala! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 15:01

Veverica je mislila da je izgubila svoje mladunce - pogledajte njenu reakciju kada ih je ponovo ugledala! (VIDEO)

Priča sa srećnim krajem.

Jedan mladić iz grada Providensa, SAD je, dok se igrao sa svojim psom, začuo vriske koji su dolazili sa obližnjeg drveta.



Kada je prišao bliže, ugledao je veverica koja je izbezumljeno trčala u krug. Drvoseča je upravo srušio drvo na kojem je živela, a sa njim je palo i gnezdo u kojem je čuvala mladunce. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mladić je zamolio drvoseču da mu donese mladunce, ako su preživeli. I čudo se desilo - našao je sva četiri mladunca, živa i nepovređena.

Mladić je odneo mladunce veverici, i ona je ih je preuzela, izbezumljena od sreće. Taj predivni trenutak možete videti na gornjem snimku.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.