Izvor: Njuz.net, 15.Okt.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Ko je bre postavio onu kaldrmu, umalo da slomim noge dok sam trčao!

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePoštovani sugrađani, dragi prijatelji i svi vi koji ne podržavate Dragana Đilasa,
pišem vam da bih podelio sa vama neke impresije od prošle noći. Kao što mnogi od vas znaju, iz štampe je izašla moja knjiga o Beogradu, a nakon uspešne promocije, iz nekih ličnih razloga o kojima ne bih sada, malo sam trčao u centru grada i, boga mi, imao sam šta da vidim.
Pitam ja vas, poštovani sugrađani koji niste za onog Bastaća, ko je bre postavio onu kaldrmu?! Ono nije normalno, bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sve vreme dok čovek trči mora da gleda dole gde gazi. Jedan pogled na gore i ode noga!
Kao što je svima poznato, tu kaldrmu je imao priliku da rekonstruiše Dragan Đilas, ali njemu je bilo preče da krade pare do naroda, zbog čega danas pošten čovek ne može ni da potrči u centru grada, a da svoje zdravlje ne dovede u opasnost.
Ipak, da ne ispadne da se samo žalim, želim da kažem i da je lepo trčati i da bih to preporučio svim građanima. Posebno je korisno ako čovek ne trči sam, ako je uz njega još masa naroda koja takođe trči, jer ga to motiviše da bude bolji, da da sve od sebe ne bi li bio što brži od njih.
Toliko od mene za sada,
vaš zamenik prijatelja,
G.V.

The post Vesić: Ko je bre postavio onu kaldrmu, umalo da slomim noge dok sam trčao! appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.