Varam muža sa svojim šefom, a zbog unapređenja sam pristala da mi OVO uradi u kancelariji!

Izvor: 011vodič.com, 30.Nov.2020, 11:13

Varam muža sa svojim šefom, a zbog unapređenja sam pristala da mi OVO uradi u kancelariji!

Opisala je šta je sve bila spremna da uradi zbog unapređenja.
Kao da preljuba nije bila dovoljna, jedna Engleskinja je priznala da je prevarila supruga sa svojim šefom, i to da bi dobila unapređenje.
“Imam 33 godine i radim kao supervizor u fabrici hrane, a u ovoj kompaniji sam tri godine”, započinje ona svoju priču.
“Moj suprug je prošle godine pokrenuo svoj posao sa prodavnicom suvenira, ali budući da nije dobio pomoć države zbog pandemije, imamo velike finansijske >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << probleme. U tom periodu, moj menadžer, koji je 30 godina radio u firmi, se penzionisao”, navodi žena i nastavlja:
“Njegov posao mi je bio na dohvat ruke, a da ne pominjem da je plata bila mnogo veća. Više novca i bolje radno vreme je značilo da ću više vremena moći da provedem sa ćerkicama. Moj šef je uvek bio slab na mene, i odlučila sam da to iskoristim kako bih dobila unapređenje”.

“On ima 59 godina, oženjen je i ima odraslu decu. Jedne večeri sam sačekala da svi odu kući i otišla sam u njegovu kancelariju. Pitala sam da li možemo da razgovaramo. Uz suze sam mu ispričala da imam problema sa parama, i kao što sam i planirala, ustao je, prišao mi i zagrlio me. Pogledala sam ga i poljubila, a on mi je strastveno odgovorio”, kaže Britanka.

“Posle nekoliko minuta, bila sam gola na stolu i počeli smo da vodimo ljubav. Rekao mi je da ga najviše uzbuđuje kada je žena na sve četiri a on je otpozadi, a ja sam pristala i imali smo divlji seks na podu. Dok sam se oblačila, pomenula sam menedžerski posao a on mi je rekao da samo treba da tražim, i posao je moj”, priča Engleskinja.
“Bila sam oduševljena, ali malo me brine što je još nekoliko žena, koje imaju više staža od mene, htelo taj posao. One su starije i zaslužuju ga više od mene. Takođe, prevarila sam muža. Rizikovala sam brak zbog unapređenja, i sada me muči griža savesti. Da li sve da ispričam mužu”, zaključila je žena.
Izvor: Objektiv.rs, The Sun



The post Varam muža sa svojim šefom, a zbog unapređenja sam pristala da mi OVO uradi u kancelariji! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.