Izvor: Press, 11.Feb.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRHUNAC NEHIGIJENE! MATORA URADILA NAJVEĆU GADOST: Mislila da je kamere ne snimaju, pa zavukla ruku! Zgrozićete se!

Pazila je da je ne vide kamere, ali su one naravno zabeležile sve
inoć je bila burna noć u Zadruzi, nakon što se u program javila Biljana, majka Davida Dragojevića, koja je izjavila kako ne odobrava njegovu vezu sa Anom Korać i da maksimalno podržava Aleksandru Subotić.
To je izazvalo pometnju, David i Ana su plakali, a onda su se složili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će nastaviti vezu i voleti se uprkos svemu.


foto: Printscreen Youtube
Za to vreme, Jovana Tomić Matora je mučila svoju muku, sa higijenom. Ispod jastuka, izvukla dezodorans, koji je zatim isprskala po svojoj intimnoj regiji.
foto: Printscreen
Pazila je da je ne vide kamere, ali su one naravno zabeležile sve. Da nije u kupatilu bila gužva? Tamo su uglavnom parovi, to jest Ana Korać i David Dragojević, ili Luna Đogani i Marko Miljković.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALA MAGDALENA ČULA DA IH DAVID OSTAVLJA!? Samo je zažmurila, majka je grli, a onda... UH: Slika iz Veternika

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 11:59

Deca sve osete...Aleksandra Subotić je nastavila da živi u Veterniku, u domu svog nekadašnjeg verenika Davida Dragojevića. Ona i njena ćerkica su prijavljene na adresu Davidove majke Biljane, koja ih inače i štiti u ovim danima, dok Davidovu sreću sa Anom Korać gledaju samo preko TV-a...Pogledajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.