Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAO SAM DA GA ZOVEM, ALI ME JE BLOKIRAO: David plakao kao kiša zbog brata s kojim je u svađi zbog Aleksandre

U sinoćnoj emisiji “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” David Dragojević i Ana Korać su plakali kada je on pričao o vezi sa bivšom devojkom, Aleksandrom Subotić i pozivu koji je imao sa majkom Biljanom. U jednom trenutku David se dotakao svog brata, Dejana Dragojevića. On je sa njim već duže vreme u lošim odnosima, između The post POKUŠAO SAM DA GA ZOVEM, ALI ME JE BLOKIRAO: David plakao kao kiša zbog brata s kojim je u svađi zbog Aleksandre appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL! DAVID I ALEKSANDRA UZELI 20.000 € OD FANOVA? Živeli na njihov račun i sve spiskali na luksuz!

Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019

Nedavno je odjeknula vest o tome da su Aleksandra Subotić i njena nesuđena svekrva Biljana Dragojević navodno uzele 20.000 evra od zagriženih fanova. Naime, David Dragojević se ove subote čuo sa očuhom Predragom Opačićem Mungosom, koji mu je tom prilikom rekao: – Majka ti se ovde igra rijalitija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.