Izvor: Press, 17.Dec.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NIJE SAMA! Goca Božinovska otkrila da napokon ponovo uživa u ljubavi! (FOTO)

Ćerke je više ne teraju da se uda.
Jučerašnje izdanje emisije "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković bilo je posebno emotivno i zanimljivo naročito zbog toga što je tema ovoga puta bila odnosi između majke i ćerke. Pet dama bile su veoma raspoložene za razgovor o ovim porodičnim pitanjima.



Goca >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Božinovska otkrila je da joj njene ćerke četo odaju priznanje zbog svega što je uradila u životu za njih, a onda je istakla da je više ne teraju da se uda.




Autor: TvPink Printscreen


Meni često odaju priznanje zato što im je sve potaman i sve im je na tacni, kažu mi: "Mi ne znamo da li bi mi izdržali sve to što ti radiš za nas i ne znamo da li ćemo mi to moći", bude im žao i često zaplaču. Onda meni još teže bude kad tako nešto izgovore. Više me ne teraju da se udam. Ja o tome više ne pričam javno - rekla je Goca.


Voditeljka je pitala pevačicu da li to znači da više nije sama i da sada ponovo uživa u ljubavi, a njen odgovor je sve ostavio bez teksta.




Autor: TvPink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: OVE DEČIJE BOLESTI SE NAJVIŠE PLAŠI: Slađa Alegro otkrila zbog čega je imala mnogo neprospavanih noći otkad je rodila Milu! (FOTO)



Pa naravno. Ali više ništa ne pričam - navela je Božinovska kroz osmeh.


Ko je misteriozni gospodin koji je uspeo da osvoji srce ove pevačice nije nam poznato, ali nema sumnje da Goci muška pažnja izuzetno prija.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.