Naša poznata glumica otkrila u emisiji da ju je muž UDARIO! Umesto da pruži utehu njena majka je... UF!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša poznata glumica otkrila u emisiji da ju je muž UDARIO! Umesto da pruži utehu njena majka je... UF!

Težak period...

Poznata srpska glumica Nada Blam podelila je sa javnošću situaciju iz svoje prošlosti, koja se dogodila kada ju je bivši muž udario.

GLEDAJ MAJKU BIRAJ ĆERKU: Anabelino ŠOK priznanje - Volela sam OŽENJENOG muškarca...

Nada je u emisiji "Magazin In" čija je tema bila odnos majki i ćerki, ispričala jednu neprijatnu situaciju iz prošlosti.

Glumica je otkrila da ju je nekadašnji suprug prilikom jedne svađe udario, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njena majka nije stala u njenu odbranu. To ju je naravno dodatno pogodilo.

ŽELITE LI DA ZAČINITE VAŠU SPAVAĆU SOBU? Sek* poza - "BOŽIĆNI VENAC" je idealna za HLADNIJE DANE! (FOTO)

- Bila je neka svađa u kući sa mojim tadašnjim mužem. Udario me je, a ona je mi je rekla: "Neka je".

Naravno da sam ga odmah ostavila. Ovo su šaljive priče, ali mislim da roditelji nikad nisu zadovoljni izborom partnera svog deteta - ispričala je Nada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROGOVORILA O TUŽNOJ SUDBINI: Naša glumica priznala da je muž UDARIO, pa otkrila šta je njena majka TADA URADILA! (FOTO)

Izvor: Press, 17.Dec.2018, 12:22

Donela je pravu odluku! . U jučerašnjem izdanju emisije "Magazin In" jedna od gošći Sanje Marinković bila je poznata glumica Nada Blam. Kako je tema ove emisije bio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.