Izvor: Blic, 09.Mar.2024, 14:31

(VIDEO) ŽIVI U ITALIJI, A TEK DA VIDITE KOLIKO JE USPEŠNA: Cveta Majtanović u jeku slave otišla iz Srbije, a danas izgleda bolje nego ikada

U današnjem izdanju emisije "Naj od naj", koja se emituje na Blic TV, kanalu 117 od 13.30h, videćete gde su i čime se bave pobednici muzičkih takmičenja koji su nestali sa javne scene. Mnogi od njih su samo nakratko zablistala na estradnom nebu, a čini se da je najkraće trajao sjaj upravo onih koji su pobedili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "ŠTA ĆEMO SAD, GDE SU FEMINISTKINJE DA ME BRANE" Sloboda Mićalović, gošća emisije "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h

Izvor: Blic, 09.Mar.2024

Jedna od naših najpopularniji ali i najuspešnijih glumica, Sloboda Mićalović gošća je emisije "Balkanskom ulicom" koja se emituje nedeljom u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.