VIDEO:  Saznao u tajnosti prije žene: On je NJOJ objavio da je TRUDNA!

Izvor: Cafe.ba, 07.Avg.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Saznao u tajnosti prije žene: On je NJOJ objavio da je TRUDNA!

Obično su žene te koje svojim partnerima saopštavaju vijesti o trudnoći. Međutim, Sam je to odlučio saznati prvi i onda viješću iznenaditi suprugu.

Naime, ona mu je dan ranije spomenula da joj mjesečnica kasni već dvije sedmice, pa je Sam kupio test za trudnoću i na njega ukapao nekoliko kapi njene mokraće. Do nje je pak došao (logično!) u WC školjci. Naime, kada ide piškiti usred noći, Nia ne pušta vodu jer se boji da će tako probuditi njihove dvije male kćeri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Uzbuđen zbog činjenice da je test pokazao da je Nia zaista trudna, on joj je to odlučio priznati pred njihovim kćerima, za doručkom, piše “24sata.hr“. Naravno, Nia je neko vrijeme mislila da ju Sam samo zafrkava, no onda je shvatila da je sve ipak istina.

Naravno, za svaki slučaj, nakon svega su iskoristili još jedan test za trudnoću. I on je pokazao kako će Sam i Nia po treći put postati roditelji.

Priloženi video je dosad pogledalo više od tri miliona ljudi…

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.