(VIDEO) STEFAN KARIĆ POBEGAO IZ ZADRUGE? Iva plakala kada je SAZNALA, haos u rijalitiju! DOSTA MU JE SVEGA!

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) STEFAN KARIĆ POBEGAO IZ ZADRUGE? Iva plakala kada je SAZNALA, haos u rijalitiju! DOSTA MU JE SVEGA!

Stefan Karić dobio je veoma komplikovan zadatak i to da mora da ubedi Ivu Grgurić i ostale zadrugare da mu je svega dosta i da beži iz Zadruge
– Stefane, imam tajni zadatak za tebe, koji je malo težak, ali što je zadatak teži, nagrada je veća. Treba da prevariš zadrugare i navodno pobegneš iz “Zadruge”, a svoj plan ispričaćeš samo Ivi –  dobio je uputstva od Drveta.
– Važi, Drvo – odgovorio je Stefan.
– Ivu ćeš ubediti da ti je svega >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dosta, a zadatak ti počinje odmah –  objasnilo je Drvo.
Iva Grgurić totalno je van sebe otkako je saznala da Stefan Karić više nije u Beloj kući. Ova zadrugarka je odmah briznula u plač i nije uspela da obuzda svoje emocije ni na inicijativu drugih ukućana. Govoreći joj da će se uskoro vratiti i da će doći, zadrugari su pokušali da uteše tužnu Ivu.
– Hajde molim te nemoj da plačeš vratiće se, lezi tu i spavaj – govorila je Mina Vrbaški.
– Dobro, ok, nije lud da ode da me ostavi samu – govorila je Iva.




The post (VIDEO) STEFAN KARIĆ POBEGAO IZ ZADRUGE? Iva plakala kada je SAZNALA, haos u rijalitiju! DOSTA MU JE SVEGA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Karić pobegao iz "Zadruge"?! Iva burno reagovala!

Izvor: Press, 27.Nov.2019

Zadrugar Stefan karić dobio je zadatak od Drveta mudrosati da ubedi svoju devojku Ivu Grgurić i ostale cimere da mu je svega dosta, te da želi da pobegde iz "Zadruge" ! . Foto:pulsonline. -...

Nastavak na Press...

Žestok sukob u Zadruzi: Obezbeđenje jedva razdvojilo Sašku Karan i Erminu Pašović

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2019, 01:57

Sve je počelo tako što je Ermina bacila Saškin donji veš ŽESTOK sukob u "Zadruzi" su imale Saška Karan i Ermina Pašović, pa umalo da dođe i do fizičkog obračuna. Sve je počelo tako što je Ermina bacila Saškin donji veš. Pevačica je u jednom momentu u naletu besa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.