(VIDEO) ŠOK! Karić se izlanuo, PLATILI GA DA BUDE SA IVOM – ogromna suma je u pitanju! Napio se, pa priznao… NEVERICA!

Izvor: 011vodič.com, 23.Dec.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠOK! Karić se izlanuo, PLATILI GA DA BUDE SA IVOM – ogromna suma je u pitanju! Napio se, pa priznao… NEVERICA!

Naime, fanovi i gledaoci su, nakon njegovog pijanstva gde je žestoko uvredio bivšu devojku Ivu Grgurić nazivajući je prostitutkom, i gde je pominjao da je bila sa sedamdesetogodišnjakom u kolicima, komentarisali na Fejsbuk stranici “Zadruge”, da se Karić izlanuo i da je navodno plaćen da bude sa Grgurićevom.
– Stefan je rekao da 3000 evra honorar, koji su mu platili da bude sa Ivom, nije vredno da pravi budalu od sebe više – bio je jedan od komentara na stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rijalitija.
– Ako je tako onda je prodana duša. Meni oboje deluju da između njih nema emocija. Videlo se da je fejk. – bio je sledeći komenta.
– Stefan je za 3000 evra honorara bio sa Ivom, a ne Iva sa njim – bili su komentari na Fejsbuk stranici Zadruga.



The post (VIDEO) ŠOK! Karić se izlanuo, PLATILI GA DA BUDE SA IVOM – ogromna suma je u pitanju! Napio se, pa priznao… NEVERICA! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

STEFAN KARIĆ DOBIO 3.000 EVRA DA BUDE SA IVOM GRGURIĆ? Isplivale tvrdnje koje su pokrenule BURU KOMENTARA

Izvor: Blic, 23.Dec.2019

Iva Grgurić i Stefan Karić privukli su veliku pažnju javnosti dok su bili u vezi, a sada, kako više nisu zajedno, brojne spekulacije na konto njihovog odnosa skoro svakodnevno tresu društvene mreže. Međutim, pošto se navodno izlanuo da je bio plaćen da bi bio sa njom, napravila se prava bura.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.