Izvor: Press, 04.Jun.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SAHRANA SINANA SAKIĆA! Mirković, Brunclik, Šaulić, Pejović, Kitić...POLA ESTRADE u Loznici, ćerka u suzama: NEMA VIŠE MOG TATE!

Legenda i kralj narodne muzike, čovek sa najjačom emocijom na domaćoj estradi, preminuo je 1. juna 2018. u porodičnom stanu na Dorćolu, u 62. godini života
Slavni Sinan Sakić na večni počinak ispraćen je u ponedeljak 4. juna, na muslimanskom groblju u Loznici. 

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
(VIDEO) SINANOVA SUPRUGA POTPUNO SLOMLJENA! Sabina: Otišla je moja ljubav, OSEĆAM SE MRTVO! U porodičnoj kući Sinana Sakića nalazilo se njegovo telo, a tamo su se okupili komšije, prijatelji, kolege.
Ispred porodične kuće zatekli smo i Sinanovu suprugu Sabinu i sina Ernesta.
informer.rs
 
 
Prvi koji je stigao u porodični dom porodice Sakić jeste pevač Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom.
Nakon njih su stigli Zorica Brunclik i Kemiš.
- Ne znam kako ćemo bez njega... Nema više mog tate - u suzama je rekla Sinanova ćerka Đulka.
 
informer.rs
 
 
 
Pevač Aco Pejović i Bane Obradović sa decom izjavili su saučešće porodici. Stigle su i Goca Božinovska i Zlata Petrović, koja je plakala kao kiša. 

 
Tu si i Kemal Malovčić i Saša Matić. Došao je i pevač Boban Rajović, Džej, Marko Bulat, Mina Kostić, Šaban Šaulić...

 
Stigla je i pevačica Dragan Mirković sa Miletom Kitićem. Tu je i čitava ekipa Južnog vetra.

Stigao je i Rasim Ljajić. 

 
(VIDEO) UMRO SINAN SAKIĆ! Poznati pevač izgubio bitku sa teškom bolešću! Vrata porodične kuće porodice Sakić otvorena su od sinoć, za sve prijatelje i ljude koji žele da izjave saučešće porodici. Telo će, na mesto gde će Sinan biti sahranjen, biti odneseno pola sata pre sahrane, tačnije u 13.30 časova.
 
informer.rs
 
 
 
 - Kao što je za života pripadao svima koji vole lepu muziku i poslednji pozdrav legendi muzike biće otvoren za sve prijatelje i poštovaoce, bez obzira na pol i veroispovest, dok će islamski običaji biti ispoštovani po načinu ukopa -  navodi se u saopštenju porodice za javnost.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZNENAĐENJE NAKON POKOPA - ZASLUŽIO JE Sahranjen Sinan uz plač kolega i ćerkine reči: "Nema moga tate!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018

Ispraćen na večni počinak...Sinan Sakić, ikona folk muzike, sahranjen je danas u rodnoj Loznici na muslimanskom groblju, a oko 1.000 ljudi je došlo da ga isprati...Telo legendarnog pevača poslednju noć je bilo u porodičnom domu u rodnom gradu, gde su supruga, deca i majka primali saučešće....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SAHRANILA ĆERKU, SAD I SINA: Majka Sinana Sakića LOŠE!

Izvor: Press, 04.Jun.2018

Pevač koji je lečio dušu mnogih, Sinan Sakić, preminuo je u 62-og godini u svom stanu na Dorćolu, a za sobom je ostavio ćerku Đulkicu, sinove Rašida, Ernesta i Alena. Međutim, i Sinanova majka Đulka je živa i neutešna je zbog smrti sina, te je u emotivnoj ispovesti otkrila da ne zna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.