VIDEO: Pogrebnici se potukli oko pacijenta koji je i dalje živ

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pogrebnici se potukli oko pacijenta koji je i dalje živ

U jednoj kineskoj bolnici odigrala se tuča između predstavnika dve firme za pogrebne usluge oko toga ko ima prava da kremira pacijenta.

Da priča bude bizarnija, dok se tuča odigravala pacijent je i dalje bio živ, odnosno lekari su se borili za njegov život.

Policija kaže da su učesnici tuče radili u lokalnim firmama za pogrebne usluge, a u bolnici su čekali svoj sledeći “posao”.

Šokantan incident se dogodio u bolnici u Dalijanu 3. decembra. Svi učesnici tuče, pa čak i oni koji su pokušali da ih razdvoje su dobili 15 dana zatvorske kazne.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) MAKLJAŽA KINESKIH TOPALOVIĆA: Pogrebnici se potukli oko kremacije živog čoveka!

Izvor: Kurir, 15.Dec.2016

...Možda zvuči neukusno, ali posao je posao Takvim geslom su se u svakom slučaju vodili rivali iz pogrebnih firmi Bizarni incident se dogodio u bolnici u Dalijanu 3 decembra Svi učesnici tuče, pa čak i oni koji su pokušali da ih razdvoje su dobili po 15 dana zatvorske kazne..Dok gledate video...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.