Izvor: Blic, 20.Jan.2024, 17:01

(VIDEO) "Plašili smo se tih pijanih, drogiranih gostiju, raznih navalentnih muškaraca": Roditelji Barbare Bobak otkirvaju kako je pevačica krenula put estrade iz svog porodičnog doma

Barbara Bobak je preko noći postala poznata, ali je trenutno jedna od najtraženijih mlađih pevačica na našoj estradi. Upravo zbog priče o njoj ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u srce Vojvodine, odakle pevačica potiče.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "NAVIKLA JE DA UČI NA SVOJIM GREŠKAMA" Barbara Bobak ima podršku i kada su pogrešni izbori u pitanju, a tata joj skreće pažnju i na muškarce: "Vidim odmah pozadinske namere"

Izvor: Blic, 20.Jan.2024

Pevačica Barbara Bobak put estrade krenula je iz svog rodnog Futoga, a njeni roditelji, mama Svetlana i tata Saša otkrili su ekipi emisije "Metar moga sela" ko je ona zapravo i koliko se razlikuje od one Barbare koju publika ima priliku da vidi na sceni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.