(VIDEO) PRVO JE SA NJOM POKUŠAO DA RAZVALI KAPIJU I POMOGAO JOJ DA BEŽI IZ ZADRUGE, A SADA JE OKRENUO PLOČU! Evo šta je Gagi rekao LUNI!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:54

(VIDEO) PRVO JE SA NJOM POKUŠAO DA RAZVALI KAPIJU I POMOGAO JOJ DA BEŽI IZ ZADRUGE, A SADA JE OKRENUO PLOČU! Evo šta je Gagi rekao LUNI!

Nakon burne noći u Beloj kući, Luna Đogani je prespavala u pabu, a nakon što je očistio kuhinju u pab je stigao Gagi Đogani kako bi popričao sa svojom ćerkom. Naime, noćas su Lunu Gagi i Marko ubeđivali da napusti Zadrugu, a čak je Đogani pokušao zajedno sa ćerkom da razvali kapiju
– U teškoj smo situaciji, u mnogo smo zeznutoj situaciji. Ti znaš da ja, zvučaće patetično, ali meni novac ništa ne znači u životu. A ni tebi. Naravno, bez novca napolju ne možeš bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šta. Ali kad je već takva situacija… Ali to prosipanje mene i Marka si udarila. Krivo mi je kad mi tako nešto neko uradi pred tobom. Da me je neko drugi polio, ne bih tako reagovao. Ti znaš da ja kući ne bih reagovao. Samo bih se okrenuo, otvorio vrata i otišao. Ako ti hoćeš da se nosiš sa ovom situacijom. Znam da si umorna, i mi svi smo umorni. Ja ovo tebi govorim zbog tebe, da bih tebe spasio. Vidim da je tebi stalo do Marka i da ti je to preokupacija. Ne priliči ti to. Ne ide više uz tebe, nije to Zadruga 1, nisi na tom nivou da lupaš na kapiju – rekao je Gagi.


Idem ja kod njega sad, ne spava on bez razloga ovako dugo – bilo je sve što je svom ocu rekla Luna.
The post (VIDEO) PRVO JE SA NJOM POKUŠAO DA RAZVALI KAPIJU I POMOGAO JOJ DA BEŽI IZ ZADRUGE, A SADA JE OKRENUO PLOČU! Evo šta je Gagi rekao LUNI! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) “TRI GODINE…” LUNA SE SETILA ZADRUGE 1 – PRESREĆNA! Usledilo IZNENAĐENJE Velikog šefa – Marko sa NJOM!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020

Ovo nije očekivala!. Drvo mudrosti je ispunilo želju Luni Đogani i pustilo joj je njen novi spot, nakon koga je Luna dobila aplauz od zadrugara.. Đoganijeva je nakon toga srećna otišla do dvorišta sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, kome je ispričala svoj razgovor sa Drvetom mudrosti jutra...

Nastavak na 011vodič.com...

(VIDEO) SKANDAL U PABU! Marko polomio STO tokom svađe sa Lunom, ona se SKAMENILA, on osuo paljbu po njoj: Mrš, p**ko jedna, daću ti ja FANOVE!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020

Luna je spomenula Marku fanove, a Miljković je počeo da urla na nju i da razbija stvari po pabu.. – Mrš, bre, p*čko jedna, da ti dam ja fanove.. – govorio je Marko.. – Kako te nije sramota? – uzvratila je Luna.. Gagi je došao da vidi šta se dešava sa njegovom ćerkom, a Miljković mu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.