JEZIVO! Anabela NABILA FLAŠU U USTA GAGIJU – Haos u Beloj kući, Luna VAN SEBE!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:54

JEZIVO! Anabela NABILA FLAŠU U USTA GAGIJU – Haos u Beloj kući, Luna VAN SEBE!

Gagi Đogani nagovarao je svoju ćerku Lunu da napusti rijaliti, što je za Anabelu bilo užasno. Pošto su zadrugari zajedno pogledali taj snimak, počeo je ogroman okršaj Đoganijevih, koji su režali jedno na drugo kao nikada pre.
“Previše mu je oštećen mozak. Žao mi je što iz takve porodice nije naučio da se ponaša. Uvek su štitili svoje sestre i braću. Ja sam uvek govorila da je on poročan. Ja ne tražim da on nešto kaže Marku, nije Marko ništa loše uradio, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << treba da bude tu uz Lunu”, prokomentarisala je Anabela.
“Ja da sam tebe tukla, ja bih sada na Lešću bila. Kako sam mogla da te tučem kada 10 godina nismo zajedno?” dodala je ona, da bi denser obelodanio strašan detalj iz njihovog zajedničkog života.
“Ti si nasilna. Ti si mene sa 25 godina udarala. To si ti. Što si mi nabila flašu u usta”, vikao je Gagi.
The post JEZIVO! Anabela NABILA FLAŠU U USTA GAGIJU – Haos u Beloj kući, Luna VAN SEBE! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

(VIDEO) LUNA HOĆE DA NAPUSTI ZADRUGU!? Drama se nastavlja – Anabela URNISALA Gagija: Žao mi je ŠTO TI JE ON OTAC!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020

Voditelj Milan Milošević najavio je prvi snimak u današnjem izdanju emisije “Gledanje snimaka”, a na njemu je prikazan razgovor Lune Đogani i Anabele Atijas. Njih dve su pričale o Gagiju Đoganiju, a Luna je otrkila da ju je Gagi savetovao da pobegne iz rijalitija. Anabela je osudila svog bivšeg...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.