(VIDEO) LUNA ĐOGANI ”UMRLA” OD SMEHA tokom SE*SA sa Markom Miljkovićem – ON SE POKUPIO I OTIŠAO!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:54

(VIDEO) LUNA ĐOGANI ”UMRLA” OD SMEHA tokom SE*SA sa Markom Miljkovićem – ON SE POKUPIO I OTIŠAO!

Po završetku emisije “Pitanja novinara” Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su se na vrelu akciju u tuš kabini, a Đoganijeva ovoga puta nije mogla da obuzda smeh, te se nekoliko puta gromoglasno smejala dok su vodili ljubav.
– Šta je sad ovo? Šta ti se odjednom desilo, ap se toliko smeješ? – pitao je Marko, koji nije mogao da obuzda Lunu.
Naime, emotivni partneri su svega petanest minuta proveli u tuš kabini, što je za sada najkraći tajming koji su zadrugari >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << imali do sada.
Pogledajte i sami:
Zadruga 3 – Luna ne prestaje da se smeje tokom s*ksa sa Miljkovićem – 08.03.2020. pic.twitter.com/vTeNFJPZOe
— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) March 8, 2020
Zadruga 3 – Luna i Marko napuštaju tuš kabinu nakon brzog s*ksa – 08.03.2020. pic.twitter.com/6W8dEGEAra
— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) March 8, 2020
The post (VIDEO) LUNA ĐOGANI ”UMRLA” OD SMEHA tokom SE*SA sa Markom Miljkovićem – ON SE POKUPIO I OTIŠAO! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SVE SE TRESLO! Edis DAO SVE OD SEBE – Nagradio Draganu ŽESTOKIM SE*SOM ZA 8. MART! Zadrugarki SEVNULA ZADNJICA! (VIDEO 18+)

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020

Kada su skoro svi zadrugari zaspali, Dragana Mitar i Edis Fetić su odlučili da imaju vrelu akciju u spavaćoj sobi, a ovoga puta Mitrova je bila okrenuta leđima svom dečku.. Njih dvoje su imali žestoku vrelu akciju, nakon koje je Dragani sevnula zadnjica kada se otkrila.. Detaljnije o ovome u video-prilozima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.