(VIDEO) IDI NAPOLJE, PA SE BRUKAJ! Luna BEŽI IZ ZADRUGE – Gagi URLAO na nju, pa hteo da joj otvori kapiju da IZAĐE IZ RIJALITIJA!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jun.2020, 17:12

(VIDEO) IDI NAPOLJE, PA SE BRUKAJ! Luna BEŽI IZ ZADRUGE – Gagi URLAO na nju, pa hteo da joj otvori kapiju da IZAĐE IZ RIJALITIJA!

Nakon što se Luni Đogani ponovo slošilo nakon još jedne svađe sa Markom Miljkovićem, Gagi Đogani je uzeo svoju ćerku za ruku upuštivši se ka ekonomskom dvorištu, gde su pokušavali da obiju vrata, kako bi Luna napustila “Zadrugu”
– Pustite Lunu da izađe, ona ovde neće prenoćiti. Čujete li me – ponavljao je Gagi i nije odustajao.
– Idi kući, pa se ponašaj kako hoćeš, ovde ne možeš tako da se ponaša – rekao je Gagi
Podsetimo, nije prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << put da Gagi nagovara svoju ćerku da beži, vođen mišlju da pored momka i majke sa kojima trenutno nije u dobrim odnosima, nije dobro za nju da ostaje u rijalitiju.


The post (VIDEO) IDI NAPOLJE, PA SE BRUKAJ! Luna BEŽI IZ ZADRUGE – Gagi URLAO na nju, pa hteo da joj otvori kapiju da IZAĐE IZ RIJALITIJA! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.