(VIDEO) HAOS U ZADRUZI ZBOG HRANE! Nina uzela Anabeli parče iz RUKE, Luna pobesnela, a od njenih reči će se POSTIDETI

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:54

(VIDEO) HAOS U ZADRUZI ZBOG HRANE! Nina uzela Anabeli parče iz RUKE, Luna pobesnela, a od njenih reči će se POSTIDETI

Luna Đogani posvađala se sa Ninom Babić jer je Nina je iz ruke otela hranu njenoj majci Anabeli
– Ne zanima me Mlađa. Uzela si joj iz ruke! I prošli put je napravila frku. Poenta je što si iz ruke uzela. Ma, mrš, tamo bre, odvratna si! Na nominacijama si pokazala svoje pravo lice – vikala je Luna.
Posle nekoliko sekundi došao je i Mlađa Jovanović koji je pokušao da opravda potez Nine Babić, ali mu to nije pošlo za rukom s obzirom na to da su reagovali osim Lune, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i Anabela, ali i Marko Miljković.
 – Ma boli me d*pe, iz ruke joj je otela parče!”, govorila je Luna, Mlađi. Nemoj da mi otima iz ruke, ja nju mogu da rodim. Iz ruke mi je otela. Lepo neka kaže Mlađo, a ne da mi otima iz ruke. Mrzim tu alavost kod ljudi – pričala je Anabela Mlađi.


The post (VIDEO) HAOS U ZADRUZI ZBOG HRANE! Nina uzela Anabeli parče iz RUKE, Luna pobesnela, a od njenih reči će se POSTIDETI appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.