Izvor: Blic, 16.Avg.2023, 08:31

(VIDEO) HAOS U LAJVU Dalila urlala iz sveg glasa kad je UGLEDALA FILIPA CARA: "Ostavi me na miru, završio si sa mnom priču odavno"

Dalila Dragojević, bila je na stubu srama kada je supruga Dejana Dragojevića na njegove oči varala u "Zadruzi" sa Filipom Carem. Međutim ni njihova turbulentna veza nije potrajala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OSTAVI ME NA MIRU, ZAVRŠIO SI SA MNOM PRIČU!" Dalila urlala na Cara u lajvu - Filip je uništio jedim potezom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023

Aleksandra će izgoreti zbog ovog poteza njenog verenika!..Filip Car i Dalila Dragojević obeležili su petu sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojom ljubavnom pričom. Ona je pred kamerama prevarila svog supruga, Dejana Dragojevića, koji je u tom trenutku bio sa njima u Beloj kući...Nakon napuštanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.