​(VIDEO) DIVNA NAJAVILA RAZVOD PA ZAKAZALA SEKS U ZADRUZI?! Dobila ponudu koja se ne ODBIJA!

Izvor: Press, 08.Dec.2017, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​(VIDEO) DIVNA NAJAVILA RAZVOD PA ZAKAZALA SEKS U ZADRUZI?! Dobila ponudu koja se ne ODBIJA!

Nakon što je Divna DNK sinoć izjavila da želi razvod od supruga Marka, za koga se udala pre nekoliko nedelja pred kamerama najvećeg rijaliti programa Zadruga, pevačica Snežana Mišković Viktorija odlučila je da Divni nađe novog ljubavnika
Poznato je da se Divni Milanović odavno sviđa Bane Čolak, kome je to nekoliko puta priznala i to pred suprugom. Čolak se uvek branio rečima kako ne planira >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ništa sa ovom ukućankom, kojoj je bio kum na venčanju, međutim izgleda da je promenio ploču.
 
 - Za rođendan ću te častiti penisom, 19. decembra - rekao je Čolak Divni jutros u dvorištu dok su ispijali kafu.
Inače Divni toliko nedostaju seksualni odnosi, koje je redovno imala sa suprugom Markom, zbog čega je nakon što ju je Bane sinoć odbio, čekala Boru Santanu ispred štale kako bi razmenjivali nežnosti.
Viktorija je odlučila da svojoj cimerki nabaci upravo ovog ukućanina, jer se Divni pored Baneta, sviđa i Bora, što pevaču nije bilo drago.
- Rekla je ona meni nešto kada je bio Marko tu, ali ne mogu sada to da pričam - rekla je Viktorija.
- Divna, sinoć ti je plan propao, ali sledeće srede neće - rekao je Mića
- Rekla je da će napustiti Marka kada izađe, zbog njega - izjavili su Bora i Luna. 
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŠOKANTNE IZJAVE MARKA DNK O DIVNI: Otkrio šta je čeka posle rijalitija i ispričao detalje braka! ZANEMEĆETE!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2017

Marko Kocić poznatiji kao Marko DNK diskvalifikovan je iz Zadruge zbog fizičkog napada. Njegova supruga Divna DNK je ostala u rijalitiju, otvoreno govori da želi da ima seks sa Banetom Čolakom, a Marku se to nikako ne sviđa. On je otkrio šta Divnu čeka po izlasku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.