Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 10:25

(VIDEO) DEVOJKA IZ PUBLIKE PEVA, SRPSKI REPER JE UDARA PATIKOM PO GLAVI Scene sa nastupa zgrozile i svi se pitaju: "Može li gore?"

Popularni reperi Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) održali su nedavno nastup na primorju, a na popularnoj mreži TikTok osvanuli su bizarni snimci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reperi Desingerica i Pljugica su novi idoli vašoj deci, a nas je blam umesto njih (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2023

Bez komentara na ovu „muziku“.. Reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica nedavno su imali nastup na moru, koji je izazvao mnoštvo komentara.. Na društvenoj mreži Tiktok, nastao je snimak na kojem jedan od njih, Desingerica, daje mikrofon devojci iz publike.. @nikolqxyz KOITIKURACMATORI...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.