Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2023, 22:05

Reperi Desingerica i Pljugica su novi idoli vašoj deci, a nas je blam umesto njih (VIDEO)

Bez komentara na ovu „muziku“.
Reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica nedavno su imali nastup na moru, koji je izazvao mnoštvo komentara.
Na društvenoj mreži Tiktok, nastao je snimak na kojem jedan od njih, Desingerica, daje mikrofon devojci iz publike.
@nikolqxyz KOITIKURACMATORI #budva #desingerica ♬ original sound – KTKM NIKOLA
Ovo ne bi bilo ništa neuobičajeno, da reper tada nije izuo svoju patiku i počeo blaže da udara devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << po glavi i licu.
Očekivano, mnogi su bili zgroženi ovim scenama, a drugi su se pitali „da li može gore od ovoga“, prenosi Nova.rs.
Još jedan, doduše manji skandal Pljugica i Desingerica su napravili kada su simulirali intimne odnose na bini i pokazivali srednji prst.
@marinapiper♬ original sound – MARINA
„Sjajan“ pojedinac Desingerica je jednom prilikom imao veoma kritičnu izjavu o vaspitanju deteta i muško-ženskim poslovima, s tim u vezi, a snimak je isto završio na Tiktoku.
„Ali ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, bajo, i to sve žena radi, normalno, ono žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ne mogu, bajo, ja sam tu da volim i da brate moj, njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno“, šokirao je on.
Kada ga je voditelj potom upitao da li misli na dete ili na ženu, Despić je odgovorio:
„I dete i ženu.“
@kiblatim I zene trba da se vaspitaju ne samo deca ? @DragomirDespic_design @DAVCAST PODCAST #davcast #vaspitanje #saveti #deca #uspeh ♬ Babel – Otnicka
Prijavite nasilje Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.
Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova
SOS telefoni Autonomni Ženski Centar – 0800-100-007, radnim danima 10-20h
Izdaje se stan u kojem su Jala i Buba snimali spot i u gaćama sedeli na kauču (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.