Izvor: Blic, 06.Apr.2024, 14:52

(VIDEO) "BIO SAM ĐAK GENERACIJE, ALI PRED ISKLJUČENJE, ZBOG NEOPRAVDANIH" Dejan Matić gost emisije "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h

I ove nedelje u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117, gledajte emisiju "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić u kojoj je gost pevač Dejan Matić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "JA SAM BILA ZA TO DA IMA PORODICU, DECU" Mama Katarine Živković kaže da je tata kriv što je otišla u estradne vode: "Jednom me je pitala gde su mi minđuše, nema, poslala mama tebi"

Izvor: Blic, 06.Apr.2024

Pevačica Katarina Živković rođena je na jugu Srbije, u Leskovcu, gde je sudeći po priči njenih roditelja imala bezbrižno detinjstvo o čemu za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje u subotu u 16 sati na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 pričaju upravo njeni mama i tata, ali i oni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.