Izvor: Blic, 06.Apr.2024, 15:55

(VIDEO) "JA SAM BILA ZA TO DA IMA PORODICU, DECU" Mama Katarine Živković kaže da je tata kriv što je otišla u estradne vode: "Jednom me je pitala gde su mi minđuše, nema, poslala mama tebi"

Pevačica Katarina Živković rođena je na jugu Srbije, u Leskovcu, gde je sudeći po priči njenih roditelja imala bezbrižno detinjstvo o čemu za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje u subotu u 16 sati na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 pričaju upravo njeni mama i tata, ali i oni koji je poznaju od najranijeg detinjstva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "VREME JOJ JE DA SE UDA" Katarina Živković je u osnovnoj školi bila đak za primer, a njeni nastavnici imaju samo reči hvale i želju: "Da nađe srodnu dušu, to joj je ostalo"

Izvor: Blic, 06.Apr.2024

Pevačica Katarina Živković put uspešne muzičke karijere krenula je iz rodnog Leskovca gde je provela bezbrižno detinjstvo i školske dane. Upravo o tom periodu njenog života samo za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje u subotu u 16 sati na Blic televiziji, na MTS Iris TV kanalu 117 pričaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.