VEČERAS POGLEDAJTE U NEBO I OSTVARIĆE VAM SE SVE ŽELJE: Ali ima jedna CAKA!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS POGLEDAJTE U NEBO I OSTVARIĆE VAM SE SVE ŽELJE: Ali ima jedna CAKA!

Ovog vikenda Venera i Jupiter se spajaju u svemiru i ovo je izuzetno redak događaj koji će se ponoviti za pola veka.

Venera i Jupiter se neće spojiti u bukvalnom smislu, samo će ljudskom oku izgledati da su spojeni. Ali, u stvari, oni će biti razdvojeni milijardama kilometara.

Foto-ilustracija: Foter/NASA

Slične planetarne konjukcije su prilično česte, dešavaju se nekoliko puta u toku decenije. Međutim, spajanje Venere i Jupitera je retko. Sledeći put će >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se sastati 2065.



JEZIVO PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2016: Evropa strepi od njenog predviđanja za ovu godinu (VIDEO)

​Konjukcija je bitna i onima koji veruju u astrologiju.

Foto: NASA, ESA, J. Nichols (University of Leicester)

Naime, prema uvreženom mišljenju, sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je prema rečima pojedinih astrologa, zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrednosti, a Jupiter za dobrotvorstvo.

BLIŽI SE KRAJ SVETA, ZEMLJA ĆE SE OKRENUTI OD SUNCA: Jezivo proročanstvo Baba Vange (VIDEO)



Ali ima jedna caka, potrebno je da želju zamislite tačno u 22.30 časova, jer će tada ove dve planete biti najbilže jedna drugoj.

Ostavite nam u komentarima da li vam se želja ispunila. Srećno!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VEČERAS pogledajte u nebo i ostvariće vam se sve želje: ALI IMA JEDNA CAKA!

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Avg.2016

Sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrednosti, a Jupiter - za dobrotvorstvo.. Ovog vikenda Venera i Jupiter se spajaju u svemiru i ovo je izuzetno redak događaj koji će se ponoviti za pola veka.. Venera...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.