VB: Šut karta za Petrućija!

Izvor: Mondo, 02.Apr.2013, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Šut karta za Petrućija!

Prvi ukućanin koji je napustio Kuću Velikog Brata je Branislav Petrušević Petrući, dok su iz tajne sobe konačno izašli i Soraja i Milić i pridružili se ostalima.

Youtube screenshot

Sav novac od SMS poruka koje su gledaoci slali, biće uplaćen na račun male Tijane Ognjanović kojoj je hitno potrebno novo srce.

Zbog zadataka koji nisu uspeli da odrade (da vrte vetrenjaču), nominovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su članova vlade: Aneta, Boban, Željko i Žarko, Sindi, Slavko, Petrući, Maja Volk, Top, Nevena i Vesna, koja se vratila u rijaliti, dok su članovi opozicije Ava i Uroš i tajni agenti Maja, Milić i Soraja pošteđeni.

Petrući, Nevena i Sindi su ostali da "stoje", odnosno u najužem krugu pred izbacivanje, a onda je voditeljka proglasila prvog učesnika koji je napustio Kuću.

Tajni agenti Maja, Milić i Soraja su razotkriveni, a onda je prikazano šta se sve događalo i kakve su izjave sve "padale" u Tajnoj sobi proteklih sedam dana. Na licima ukućana ocrtavala se neverica i šok.

"Nismo očekivali da nas još neko posmatra osim Velikog Brata, a i bilo je sumnjivo da su izbori namešteni. Mislili smo da su to njegove igrice", složili su se ukućani.

Producenti su spremili iznenađenje za možda najintrigantniju učesnicu rijalitija.

Anketa Velikog Brata pokazala je da je Maja Nikolić najomiljeniji ukućanin. Nikolićeva se zahvalila publici i fino objasnila zašto je ona najomiljenija.

"Trudim se da svima budem na usluzi i prema svima se trudim da budem iskrena, a to publika vidi", rekla je Maja.

Onda je voditeljka rekla "Aprilili", a na njenom licu se "zamrzao" osmeh, što je potvrdilo da joj šala nije prijala.

Uskoro opširnije.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB: Izbačen Petrući, ušli Soraja i Milić

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2013

Prvi takmičar koji je napustio kuću Velikog brata je glumac Branislav Petrušević Petrući! Pored njega za izbacivanje je bila nominovana cela VB Vlada, a koju su činili: Aneta, Boban, Vesna, Željko i Žarko, Sindi, Slavko, Maja Volk, Dragutin i Nevena...Glumac Branislav Petrušević rekao lepe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.