VADI, VADI PARE Dara Bubamara za nekoliko sekundi uzela HILJADE i HILJADE EVRA

Izvor: Blic, 04.Feb.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VADI, VADI PARE Dara Bubamara za nekoliko sekundi uzela HILJADE i HILJADE EVRA

Dara Bubamara ubedljivo je zaradila najvveći honorar na svadbi, na kojoj su sa njom pevali i Lepa Brena, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić i Jašar Ahmetovski.

Na snimku sa svadbe iz jula prošle godine vidi se da gosti Dari guraju bakšiš u grudi, a pevačica je navodno zaradila čak 4.000 evra.

I to nije sve! Bubamara je dobila i dukat na čelo, plus honorar od 15.000 evra!

- Bila je to dobra svadba za nas pevače. Smenjivali smo se na sat vremena. Bili su i Brena, Zorica, Jašar i Đurišićka. Dobila sam i dobar honorar. Napravila sam odličnu atmosferu, zato sam najviše bakšiša i uzela - rekla je pevačica za "Kurir".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HILJADE I HILJADE EVRA ZA DARU BUBAMARU VIDEO SA SVADBE

Izvor: medio.rs, 04.Feb.2017

Dara Bubamara ubedljivo je zaradila najvveći honorar na svadbi, na kojoj su sa njom pevali i Lepa Brena, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić i Jašar Ahmetovski...Na snimku sa svadbe iz jula prošle godine vidi se da gosti Dari guraju bakšiš u grudi, a pevačica je navodno zaradila čak 4.000 evra,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.