Uznemirujuće: Poslednje fotografije Majkla Džeksona! (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujuće: Poslednje fotografije Majkla Džeksona! (FOTO+VIDEO)

U utorak je konačno započelo suđenje doktoru Konradu Mareju koji je osumnjičen za ubistvo pop ikone Majkla Džeksona. U sudnici je zavladao muk kada je državni tužilac pokazao potresnu fotografiju Majklovog polumrtvog tela.

Državni tužilac Dejvid Valgren je svima u sudnici pokazao fotografiju na kojoj se nalazi polumrtvo telo Majkla Džeksona. Fotografiju je uporedio s onom dan pre na kojoj se priprema za nadolazeću turneju. Tužitelj je postavio pitanje– šta se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u tih 12 sati, dakle između probe i smrti. Utvrdio je i kako je Džekson verovao svom lekaru a upravo to ga je koštalo života.

Počelo suđenje doktoru za ubistvo Majkl Džeksona!

Pamela maštala o Majklu Džeksonu

Pogledajte sva lica Majkla Džeksona! (VIDEO)

Tužitelj želi da dokaže kako je lekar oklevao pre nego što je pozvao Hitnu pomoć. S druge strane, branitelj tvrdi kako je pevač sam uzeo smrtonosnu dozu lekova jer je imao problema sa spavanjem, ali i s nervozom zbog turneje.

Ovaj proces ima za cilja da rasvetli poslednje sate Majklovog života kao i ulogu doktora Mareja, optuženog da mu je propisao lek koji je izazvao njegovu smrt.

Ako bude osuđen, doktor će biti kažnjen sa svega četiri godine zatvora.

Uznemirujuće fotografije pogledajte OVDE.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.