Usein Bolt postavljen na poziciju novog direktora zabave šampanj kuće Mumm

Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usein Bolt postavljen na poziciju novog direktora zabave šampanj kuće Mumm

Šampanj kuća Mumm objavila je postavljanje Useina Bolta, jednog od najsmelijih atletičara današnjice, za svog novog direktora zabave. Posle brojnih spekulacija u vezi njegovog narednog koraka nakon pobeda u Riju, gospodin Bolt izjavio je da je spreman za jedan od najvećih izazova u svojoj karijeri - da postane direktor zabave brenda Mumm, broj jedan šampanj kuće u Francuskoj.

U svojoj novoj ulozi, g. Bolt će preuzeti vodeću ulogu u osmišljavanju jedinstvenih i smelih načina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji promovišu duh proslave kroz energiju, intenzitet i svežinu Mumm šampanjca. Njegov dugoročni cilj za Mumm biće da predvodi inicijative koje će uzbuditi svet i koje će kao krajnji rezultat doprineti naporima da šampanj kuće Mumm postane broj jedan i u SAD.

G. Bolt je veoma kvalifikovan da preuzme titulu direktora zabave šampanj kuće Mumm, koju ova kuća prvi put dodeljuje. Njegova vodeća pozicija u sportu je naosporiva. Njegova borbenost I njegovo raspoloženje tokom proslava nakon svojih pobeda zabavile su bezbroj fanova širom sveta. Lični moto g. Bolta - "Sve je moguće. Ja ne razmišljam o granicama" - savršeno se slaže sa motom brenda Mumm - "Samo najbolje", a takođe i sa njenim duhom - "Usudi se. Pobedi. Proslavi".

- Čast mi je što ću preuzeti ulogu generalnog direktora zabave šampanj kuće Mumm i što ću imati priliku da svetu pokažem šta znači slaviti na zabavan i smeo način - rekao je Bolt.

- Moja glavna misija biće da unapredim već poznato nasleđe Mumm-a u vidu izuzetnih proslava pobeda, i veoma sam uzbuđen da pozovem sve moje fanove širom sveta da podignu svoje čaše zajedno sa mnom - rekao je Bolt.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.