Ugledao je lik svoje bebe u mašini za veš i prestravio se kao NIKAD U ŽIVOTU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledao je lik svoje bebe u mašini za veš i prestravio se kao NIKAD U ŽIVOTU! (FOTO)

Oblio ga hladan znoj.

Jedan otac otkrio je kako se prestravio kad je naišao na majicu s fotografijom lica svoje bebe u veš mašini.

Korisnik Imgura, za kojeg se veruje da je iz Rusije, ostao je u šoku pre nego što je shvatio da je reč samo o fotografiji njegove bebe, a da je dete na sigurnom.

"Molim vas, ako ikad perete svoju omiljenu majicu sa slikom svog deteta, samo stavite upozorenje na veš mašinu ili nešto slično", upozorio je druge korisnike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imgura uz fotografiju koja je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Neki su mu savetovali da tokom pranja majicu okrene naopačke, drugima je bilo čudno da uopšte ima majicu s likom bebe, a bilo je i onih koji su priznali kako su se i sami preplašili dok nisu pročitali objašnjenje uz fotografiju.

"Školujem troje dece, otplaćujem kredit i nije mi lako" Mina Lazarević ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKO ŽIVI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.