URNEBESNA REAKCIJA SRBINA I Jović tema na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNA REAKCIJA SRBINA I Jović tema na društvenim mrežama (VIDEO)

Jednako pažnje, koliko je privukla reakcija Nikole Jokića u duelu sa košarkašem iz Italije, Haketom, privukao je i potez Stefana Jovića tom prilikom.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da bude šampion sveta je 2.50.
Naime, videvši da je Jokić krenuo na Daniela, Jović, koji je inače sedeo na klupi, brzinom svetslosti je preskočio reklame, u fazonu “napred-nazad”, a u istom trenutku ka reprezentativcu Srbije stuštio se selektor Aleksandar Đorđević, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u pokušaju da zaustavi Jovića.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Srbin je na vreme, ili iste sekunde shvatio šta je uradio, da to može da donese veću štetu, nego korist, pa se vratio na mesto.
U svakom slučaju, ne zna se šta je urnebesnije, reakcija Jovića, ili Đorđevića. Najbolje je da pogledate sami…
Хахах али Јовић који хоће да улети на терен pic.twitter.com/9pkMiOZEnV
— Branko Opačić (@brankic95) September 4, 2019


The post URNEBESNA REAKCIJA SRBINA I Jović tema na društvenim mrežama (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.