Izvor: Blic, 30.Avg.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UPRAVO SAM OPERISANA, USPAVALI SU ME UZ MOJU PESMU" Luna se oglasila nakon ugradnje silikona, svima ima da poruči SAMO JEDNO (VIDEO)

Pobednica druge sezone Zadruge i novopečena pevačica Luna Đogani oglasila se iz bolničkog kreveta malo posle operacije grudi, a poprsje je uvećala nakon višemesečne priče o tome.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luna Đogani je operisala grudi i mnogo je srećna! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2019, 12:22

Mlada pevačica odavno govori o tome da želi veće grudi, a sada je tu svoju želju i ispunila. Luna Đogani je operisala grudi, oseća se dobro i mnogo je srećna!..Bivša zadrugarka, pobednica rijalitija, a sada i vlasnica hita "Deveti krug", Luna Đogani,  ispunila je sebi dugogodišnju želju i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.